Nowa gama urządzeń zapewniających najwyższą jakość i higienę zgodnie z wymaganiami każdej profesjonalnej kuchni

Pakowarki i zgrzewarki próżniowe

Pakowanie próżniowe jest sposobem przechowywania żywności polegającym na usunięciu powietrza z opakowania i jego szczelnym zamknięciu. Usuwanie tlenu ma na celu przedłużenie trwałości produktów spożywczych.

Wolnostojące oraz nablatowe pakowarki próżniowe o przerobie od 10 do 60 m3/h (od 100 do 800 posiłków dziennie). Wszystkie modele są zgodne z normą HACCP.

  • Łatwy w programowaniu, cyfrowy panel sterowania gwarantuje optymalne ciśnienie próżni oraz czas zgrzewania
  • Modele do pakowania delikatnych potraw przystosowane do podłączenia gazu obojętnego
  • Najwyższy poziom higieny i łatwość czyszczenia dzięki komorze ciśnieniowej z zaokrąglonymi narożnikami
  • Lampka kontrolna informuje o błędach w procesie pakowania próżniowego i wstrzymuje pracę zanim opakowanie zostanie zgrzane, co umożliwia jego ponowne użycie.

Znajdź idealny pakiet dla Twojej firmy

Dowiedz się jak nasze pakowarki próżniowe mogą pomóc Twojej firmie

Przygotowanie: gotowanie próżniowe 2016-11-25T14:14:31+00:00 Electrolux Professional