air-o-system
Cook&Chill – gotuj i chłódź

nie tylko kolejne, zwykłe urządzenie.

Piec konwekcyjno-parowy air-o-steam Touchline

Air-o-steam Touchline to nowa era w historii pieców konwekcyjno-parowych. Air-o-steam zapewni prosty i intuicyjny sposób gotowania w każdej profesjonalnej kuchni począwszy od restauracji szybkiej obsługi, poprzez kuchnie zbiorowego żywienia, a nawet eleganckie restauracje prowadzone przez najbardziej doświadczonych kucharzy.

Szybkoschładzarki i zamrażarki szokowe air-o-chill

Zoptymalizuj przepływ pracy w kuchni, zwiększając trwałość żywności i zmniejszaj ilość odpadów. Nasze innowacyjne szybkoschładzarki i zamrażarki szokowe są częścią zintegrowanego procesu Cook & Chill.

Czy znasz już e-chef’a?
Twoje przepisy mogą być przesłane do każdej kuchni
dzięki piekarnikowi air-o-steam Touchline

Myśl globalnie, serwuj lokalnie

Spełnij oczekiwania swoich klientów zgodnie z ich pragnieniami.

Nowa sekcja kategorii

Grupuj swoje przepisy według rodzaju: kuchnia, diety, składniki, temperatury, menu posiłków, pory roku.

Dużo łatwiej z e-chef’em

Ty decydujesz co ugotować – jedna chwila i gotowe.

logo e-chef app

e-chef został przetestowany i zdobył zaufanie wśród członków globalnej Akademii Szefów Kuchni Electrolux

e-chef jest wynikiem intensywnej współpracy z naszą światową siecią kucharzy i służy temu aby doradzać każdemu z naszych klientów.

Miej piekarnik Touchline zawsze przy sobie
Wypróbuj nową aplikację e-chef

Wynieś woje gotowanie na wyższy poziom:
  • stwórz swoje własne przepisy używając aplikacji e-chef
  • wgraj je do swojego piekarnika i… gotuj na całego!

Odwiedź strefę VIP. Wypróbuj nowe przepisy i porady szefów kuchni.

Food Safe Control w piecu air-o-steam Touchline

Electrolux air-o-chill 5 Klasy

 

Akcesoria dla Cook&Chill

Ruszty i tace

Szeroki wachlarz rozwiązań do gotowania, pozwalających łatwo powiększyć Twoje menu przy użyciu pieców air-o-steam Touchline: od naczyń uniwersalnych, poprzez płyty do smażenia, stelaże na szaszłyki, kosze do smażenia, tace bagietowe i wiele innych.

Metoda Sous-vide

Akcesoria do pakowania próżniowego są niezbędne do gotowania metodą sous-vide i są przydatne podczas przechowywania żywności i ochrony przed szkodliwym wpływem wilgoci i powietrza.

Volcano smoker

Volcano smoker jest perfekcyjnym dodatkiem do pieców konwekcyjno-parowych. Idealny do gotowania i odymiania wielu różnych potraw przy użyciu wiórów drewnianych lub suszonych przypraw.

System przygotowaywania potraw z kurczaka

Zminimalizuj czas gotowania i osiągnij maksimum smaku dzięki air-o-steam Touchline. Kombinacja dedykowanego cyklu gotowania dla chrupiących i soczystych pieczonych kurczaków oraz dedykowanych akcesoriów, które poprawią obsługę i ergonomię, tworzy doskonałe rozwiązanie pozwalające w prosty sposób osiągnąć wzrost sprzedaży.

Odkryj wszystkie akcesoria

Dowiedz się jak Electrolux może pomóc Twojej firmie

Znajdź kompletne rozwiązanie

Gotuj i chłódź 2016-05-30T07:36:48+00:00 Electrolux Professional